Mikel Landa dropper at køre Giroen - vil være helt klar til Touren
15. januar 2018 19:45 af Andy PedersenFoto: Movistar Team

Mikel Landa har nu endelig fået hele sin sæson på plads. Efter at have været i tænkeboks igennem flere måneder har han nu endelige besluttet, at der ikke bliver plads til Giro d’Italia i hans løbskalender. Han vil være helt klar til Tour de France.

Det kan få stor betydning for det opgør, som der kommer til at være på den franske landeveje både internt på holdet og eksternt med stjerner som Chris Froome, Vincenzo Nibali med flere. Uagtet hvem han kommer til at køre mod eller for, så vil han gerne komme i hans bedste form til løbet, og dette gøres ikke ved at køre sig ud i Giroen.

 

”Jeg har udelukket Giroen, da jeg gerne vil komme til Tour de France med de bedst mulige forudsætninger. Her kommer jeg med det første kraftfulde top på sæsonen, og så er der ikke andet at gøre end at ofre Giroen,” siger Mikel Landa ifølge Cyclingweekly.com til Marca.

 

Derudover var det også anledning til, at han kunne kommentere på den rivalisering, som flere medier har berettet om, skulle eksistere mellem Landa og Quintana. Begge har afvist, og for Landa er det nu nået til, at han faktisk er ligeglad med situationen. Der er nemlig klare aftaler at forholde sig til.

 

”Jeg er lidt ligeglad med det. Jeg har allerede været i sådan en situation én gang før. Vi har begge klare idéer, vi kører begge for Movistar og vi vil begge være kaptajner sammen med Valverde. Det bliver vejene, som afgør det,” siger Landa.

  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk