Michele Scarponis enke sender åbent takkebrev til cykelsporten
24. december 2017 11:00 af Frederik Zeuner

Otte måneder efter den tragiske ulykke, der kostede Michele Scarponi livet, har hans kone nu sendt et åbent brev som tak for den støtte og opbakning, hun har fået i tiden efter hendes mands død.

Det var et lyn der slog ned i cykelsporten, da den populære italiener Michele Scarponi var impliceret i et trafikulykke på en træningstur den 22. april. Scarponi, der få dage tidligere havde vundet en etape i Tour of the Alps, omkom i ulykken og efterlod konen Anna og tvillingedrengene Giacomo og Tommasso.

 

Efterfølgende modtog familien en masse støtte fra store dele af cykelsporten. Blandt andet deltog mange nuværende og tidligere ryttere i begravelsen. Hidtil har Scarponis enke forholdt sig tavs, men i et åbent brev sendt til Tuttobiciweb tager hun nu bladet fra munden og sender en stor tak til de, som har støttet hende og resten af familien.

 

”Takket være den store støtte vi har modtaget, har vi aldrig følt os forladte og alene i denne mørke og svære tid. I varmede vores hjerter på mange forskellige måder; fra simpelthen bare at være der for os til at hjælpe på andre måder,” skriver Anna Scarponi i sit brev til Tuttobiciweb.

 

”Med dette korte brev vil jeg gerne takke hele cykelfamilien for den store mængde af ægte støtte med ægte varme og følsomhed. Det er lykkedes mig personligt at takke nogle venner og folk jeg kender, men jeg ønsker også at takke alle der viste deres support.”

Det korte brev blev sendt til det store italienske medie Tuttobiciweb. Du kan læse brevet i fuld længde her.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG