Michael Gogl forlænger før tid
25. september 2017 17:04 af Henriette Brandt Foto: Sirotti

Michael Gogl har forlænget sin kontrakt med Trek-Segafredo til udgangen af 2019, meddeler holdet her til eftermiddag.

Østrigske Michael Gogl er bare 23 år, men har i år kørt sin anden sæson i det professionelle felt. Han kom til det daværende Tinkov-Saxo i august 2015 og skiftede før denne sæson til Trek-Segafredo. Her er han øjensynligt faldet så godt til, at han er blevet enig med holdet om en forlængelse af kontrakten. Gogls nuværende kontrakt løb egentlig til udgangen af 2018, men nu er der kommet et år mere på, så den nu gælder til udgangen af 2019.

 

“Jeg har været rigtig glad for mit første år på holdet. Her fandt jeg alt, hvad jeg kunne have håbet på. Trek-Segafredo er det rigtige sted for mig til at udvikle mig som rytter. Holdet tilbyder de perfekte omgivelser og udmærker sig ved dets professionelle måde at arbejde på,” lyder det fra den 23-årige østriger i forbindelse med offentliggørelsen.

 

”I år kørte jeg min første klassikersæson I Ardennerne, og jeg var godt tilfreds. Efter min 8. plads i Amstel Gold Race begyndte jeg at tro på, at Ardennerklassikerne kunne være noget for mig. Derfor vil jeg i de kommende år forsøge at opnå endnu bedre resultater i disse løb, og jeg vil arbejde hårdt for at forbedre mig yderligere i den retning," forklarer han og tilføjer at den familiære atmosfære på holdet og det gode forhold mellem rytterne er noget, der passer ham rigtig godt.

 

“Der er ingen enlige ulve på det her hold, og det kan jeg rigtig godt lide, så jeg behøvede ikke at overveje det længe, før jeg forlængede for et år mere - tvært imod”.

 

Ifølge Trek-Segafredos team manager, Luca Guercilena, har der ikke på noget tidspunkt været tvivl om, at der var uudnyttede muligheder i den unge rytter.

 

“Da vi skrev kontrakt med Michael sidste år vidste vi selvfølgelig, at han havde et stort potentiale, hvilket han også har bevist igennem sæsonen. Han gjorde det ikke bare godt i Ardennerne, men han viste sig også som en loyal og hårdtarbejdende holdkammerat igennem hele året. På holdet skatter vi begge dele, og vi er sikre på, at han kan udvikle sig endnu mere de næste sæsoner. Ved at forlænge kontrakten nu ønsker vi at investere langsigtet i hans udvikling, og vi vil gerne give ham muligheden for fortsat at vokse som rytter,” erklærer han.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG