Medie: Tour-start 2019 med holdtidskørsel og Geraardsbergen
15. januar 2018 21:15 af Andy PedersenFoto: Sirotti

I morgen bliver en stor dag for belgisk cykelsport. Det belgiske hold bag en Tour-start i 2019 har nemlig indkaldt til pressemøde, og her vil de offentliggøre ruten for de etaper, som foregår i Belgien i starten af løbet. Det skriver belgiske Sporza.be.

ASO har nemlig tildelt den belgiske hovedstad Bruxelles starten på Tour de France i 2019. Anledningen for tildelingen skal findes hos én af cykelsportens største legender, nemlig ”kannibalen” Eddy Merckx. I 2019 vil det nemlig være intet ringere end 50 år siden, at den femdobbelte vinder af Tour de France for første gang blev registreret som rytter i selvsamme løb.

 

Som det skal være med ruter, er der naturligvis medier, som mener at vide, hvordan ruten kommer til at se ud før denne bliver præsenteret.

 

Første etape bliver kørt d. 6. juli det år og kommer angivelt til at starte inde i Bruxelles by ved Place des Palais, som er pladsen ud for det belgiske kongehus’ residens Palais Royal. Etapen vil vare 180 kilometer og komme igennem byer i både Flandern og Wallonien før den slutter ved Laeken Slot i en forstad til Bruxelles.

 

Undervejs vil ruten blandt andet byde på Muur van Geraardsbergen, som det professionelle cykelfelt af flere omgange har passeret under Flandern Rundt specielt, men også Het Nieuwsblad, E3 Harelbeke, Eneco Tour og Gent-Wevelgem.

 

Anden etape bliver angiveligt en 50 kilometer lang holdtidskørsel startende ved Warande Park. Etapen kommer til at slutte ved Atomium.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk