Medie: Chris Horner gør comeback i nationale mesterskaber
23. juni 2018 15:11 af Marcus Bjelskou Foto: Sirotti

Chris Horner, der på overraskende vis vandt Vuelta a España i 2013, skal ifølge det hollandske medie Wielerflits køre de nationale mesterskaber i morgen den 24. juni. 

Det nu 46-årige amerikaner indstillede egentlig karrieren for to år siden, hvor han kørte på et mindre kontinentalhold, Lupus Racing Team. Han havde i den sidste del af sin 18 år lange karriere haft problemer med helbredet, hvilket betød at han måtte stille cyklen i garagen og gå på pension i 2016. 

 

Nu han er han imidlertid tilbage på den internationale cykelscene for en stund, da han forventes at køre de amerikanske mesterskaber i linjeløb. Her er han ifølge UCI registreret hos det amerikanske kontinentalhold Team Illuminate.    

 

I 2013 vandt tog Chris Horner sensationelt sejren i Vuelta a España, foran Vincenzo Nibali og Alejandro Valverde, med to etapesejre undervejs. Horner blev den første amerikanske vinder af løbet, og samtidig den ældste GrandTour-vinder i historien. 

 

Han blev efterfølgende ikke tilbudt en god nok kontrakt på sit daværende hold RadioShack-Nissan, og først den 30. januar 2014 fik han en et-årig kontrakt på Lampre-Merida. Udover en andenplads i Tour of Utah blev 2014 ikke nogen succes, og Horner skulle igen søge nye græsgange. Derefter fulgte to år på den hjemmelige scene, på de to hold Airgas Safeway Cycling og Lupus Racing Team før han kørte sit sidste løb i september 2016.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG