Matthews: Juul-Jensen er virkelig stærk
13. juni 2018 11:18 af Rasmus Mikkelsen Foto: Sirotti

Feltet måtte i går tage til takke med at køre om andenpladsen på fjerde etape af Schweiz Rundt, da de ikke kunne hente Christopher Juul-Jensen inden målstregen. Spurten om andenpladsen blev vundet af Michael Matthews, hvilket var godt for selvtilliden for den alsidige australier, som var glad på Juul-Jensens vegne.

På anden og tredje etape måtte Matthews tage til takke med henholdsvis en fjerde- og sjetteplads, hvilket ikke var helt tilfredsstillende for den hurtige Team Sunweb-rytter. På gårsdagens etape lykkedes det ham dog at vinde spurten. Desværre for Matthews var det dog kun en spurt om andenpladsen, eftersom danske Juul-Jensen allerede havde krydset stregen og kunne lade sig hylde som vinder.

 

Til trods for, at Juul-Jensen snuppede etapesejren for næsen af Matthews, er australieren dog glad på Juul-Jensens vegne, som han også fandt tid til at rose efter etapen.

 

”Jeg tror, at alle gamblede en smule og tænkte, at nogle andre vil gøre arbejdet, og så var det bare en lille smule for sent. Juul-Jensen er en virkelig stærk fyr, og jeg tror, at hvis du giver ham en centimeter, så tager han en kilometer. Jeg er glad på hans vegne,” lød rosen til den bomstærke dansker.

 

Selvom den gode spurt ikke resulterede i en etapesejr, tankede Matthews dog alligevel noget selvtillid efter en etape, som ikke var så hård som forventet.

 

”Stigningen var ikke så hård, som vi forventede. Vi kørte 30 kilometer i timen hele vejen op, så den var ikke helt stejl nok til at lave nogle forskelle. Det tog dog alligevel toppen af sprinterne, hvilket gav mig en chance for at køre en god spurt. Uheldigvis var det for andenpladsen, men det var godt for selvtilliden,” udtalte Matthews til cyclingnews.com.

 

I dag venter der Matthews og resten af feltet en bjergafslutning, når femte etape skal afgøres på Leukerbad-stigningen. Optakten til den etape kan du læse her.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG