Matt White: Vi prøver stadig at vinde Giroen
16. maj 2018 08:53 af Rasmus Mikkelsen Foto: Nikolaj Corfitz Jensen, Feltet.dk

Mitchelton-Scotts fuldstændig perfekte indledning i Giro d’Italia blev på gårsdagens etape for første gang ramt af modgang, da Esteban Chaves måtte indkassere et tidstab på godt 25 minutter. White fastslår dog, at det ikke ændrer på, at holdet stadig går efter at vinde løbet samlet.

Da starten gik på gårsdagens 10. etape i Giro d’Italia, lå Mitchelton-Scott særdeles godt til i klassementet med Simon Yates i den lyserøde førertrøje og Esteban Chaves lige efter på andenpladsen. Efter etapen var Chaves dog kørt agterud i klassementet.

 

Til trods for, at holdet nu har mistet den taktiske overhånd ved at have to kaptajner langt fremme i klassementet, er målet for Giro d’Italia dog uændret.

 

”Estebans chancer i klassementet er væk, hvilket betyder, at vi har en meget nyttig hjælper til Simon (Yates), når det gælder. Der er et mindre kort at spille ud i klassementskampen, men vi er kun tilbage ved den position, som alle de andre hold befinder sig i. Intet har ændret sig: Vi prøver stadig at vinde Giroen,” lyder det fra holdet sportsdirektør, Matt White, ifølge cyclingnews.com.

 

På trods af den skuffende udvikling på 10. etape er optimismen derfor stadig intakt hos Matt White, der forklarer, at han ikke er helt sikker på, hvad der konkret skete i situationen.

 

”Det er cykelløb, er det ikke? Det sker. Det var ikke, hvad vi havde forventet, for det var en mellemetape, og Esteban blev nummer tre på en af de hårdeste bjergetaper kun 48 timer forinden. Jeg ved ikke, hvad der skete, men jeg går ud fra, at det var allergi,” lyder forklaringen fra White.

 

På dagens kuperede 11. etape skal rytterne tilbagelægge 156 kilometer, inden de når målstregen i Osimo. Vores optakt til etapen kan du læse her.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG