Martin vil på VM-podiet igen
15. juni 2018 09:30 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Den firedobbelte enkeltstartsverdensmester Tony Martin er klar til igen at kæmpe for en plads på podiet, når VM i enkeltstart skydes i gang i Innsbruck om nogle måneder. Den 33-årige tysker tror på, at han kan lave et godt resultat på ruten.

Flere profiler har været i Innsbruck for at teste ruten, og det samme gør sig gældende for tyske Tony Martin, som tidligere var en altdominerende faktor på enkeltstarterne i næsten ethvert løb, som han deltog i.

 

Tony Martin vandt sin første VM-titel, da UCI og VM-karavanen besøgte Danmark i 2011. Siden er tre yderligere titler kommet oveni, mens han i 2014 også vandt en sølvmedalje. Netop jagten på en ny podieplacering er det, som driver Martin.

 

Han har både haft kigget på ruten til enkeltstarten, men også til holdtidskørslen for firmahold. I sidstnævnte løb er tyskeren tredobbelt mester også og fælles for begge ruter kommer til at blive, at stigningerne afgør løbet. Det mener Martin selv i hvert fald.

 

“Mit første indtryk af de to ruter til enkeltstarten og holdtidskørslen er ret god. De hårde stigninger kommer til at være der, hvor løbene enten bliver vundet eller tabt. Jeg vil personligt gerne kæmpe for en plads på podiet igen,” siger Tony Martin i en pressemeddelelse.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG