Marczyński ramt af bil under træning
11. februar 2018 16:15 af Rikke Bak Dalgaard Foto: Lotto Soudal

Lotto Soudal rytteren, Tomasz Marczyński, blev ramt af en bil i løbet af en træningstur i den sydlige del af Spanien i går og deltager derfor ikke i Ruta del Sol, som starter på onsdag.

Polakken kørte ned ad bakke på en hovedvej, da en bil fra højre pludselig drejede til venstre. Marczyński kunne ikke undgå køretøjet og styrtede med hovedet først ind i siden på bilen.

 

"Jeg var færdig med en af ​​mine sidste træninger før Ruta del Sol, da jeg blev ramt af en bil i går. Jeg kørte ned ad en hovedvej, da en bil fra en sidegade i højre side drejede til venstre. Jeg kunne ikke nå at bremse og ramte med hovedet først ind i bilen," fortæller Marczyński.

 

”Røntgenbillederne viste heldigvis, at intet er brækket. Mit ansigt er stærkt medtaget og min næse måtte syes. Jeg har også fået piskesmæld og det er det, der gør mest ondt i øjeblikket. Jeg er hjemme igen, men jeg skal gennemgå en række tests næste uge," fortsætter den 33-årige rytter.

 

"Jeg startede først med at træne igen i mandags efter mit styr i Challenge Mallorca. Jeg slog ledbåndene i det nederste af ryggen og jeg var stadig i behandling hos en fysioterapeut og en osteopat. Gårsdagens styrt gjorde det heldigvis ikke værre. Det er et tilbageslag, men jeg vender tilbage," afslutter Marczyński.

 

Bart Leysen, sportsdirektør for Lotto Soudal, siger: "Det er ærgerligt, at vi skal undvære Tomasz Marczyński i Ruta del Sol, som er et hjemmebane-løb for ham, da han bor i Granada. Han kunne have spillet en fremtrædende rolle som vejkaptajn. Men vi kan være glade for, at hans skader ikke er alt slemme efter hans ulykke i går, det kunne have været meget værre."

 

Marczyński bliver erstattet af James Shaw og Lotto Soudal truppen består derudover af Lars Bak, Moreno Hofland, Maxime Monfort, Tosh Van der Sande, Jelle Vanendert og Tim Wellens.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk