Marcel Kittel: Vi skal udbedre vores fejl
22. februar 2018 10:38 af Christopher WallinFoto: Sirotti

Den tyske sprinter siger, at hans nye hold tager det roligt omkring de fejl, der sker i forsøget på at vinde sit første løb i 2018.

Den 29-årige cykelrytter, der har vundet 14 etapesejrer i verdens største cykelløb forlod Quick-Step Floors i vinters, og kører nu for russiske Katusha-Alpecin. Han ser frem til at udbedre de fejl, som er sket hidtil på det nye hold, og mener det er en proces.

 

”Vi viste virkelig god holdånd i Dubai. Vi har set vores fejl igennem og ved hvor vi skal gøre det bedre nu. Det vil vi arbejde på i Abu Dhabi Tour og de næste uger fremover.”, siger den hurtige sprinter til Cyclingweekly.com.

 

Kittels bedste resultat hidtil i denne sæson har været en tredjeplads bag Mark Cavendish og Nacer Bouhanni, og det har indtil videre set lidt tungt ud for den stærke rytter, men med det CV, så har ingen opgivet håbet for Marcel Kittel endnu.

 

”Det vigtigste for os, er, at vi får noget struktur ind i vores sprint, og hvordan vi samarbejder. Vi skal have skabt en rødtråd. Det mener jeg vi gjorde godt i Dubai, og det kan vi tage med videre, dog tager det tid. Jeg har ikke travlt, og holdet vil ikke fremskynde noget. Hvis vi havde været lidt heldige på første etape i Abu Dhabi Tour, og jeg ikke have haft et mekanisk uheld, så havde det været et helt andet løb.”

 

Heldigvis for Katusha-Alpecin og Marcel Kittel, så har de stadig tre forsøg tilbage endnu i Abu Dhabi Tour, og holdet har lagt store planer for at hive den første sejr hjem til sprinteren i dette løb.

 

”Vi havde et møde efter Dubai Tour sidste uge. Det er vigtigt at få snakket de gode og dårlige ting igennem, så man altid kommer ud på den anden side af et løb med en god fornemmelse. På den måde har vi kunnet lave en plan for Abu Dhabi Tour, og det er det vigtigste for os, at se fremad.”

 

Katusha-Alpecin har Rick Zabel, Marco Haller og Alex Dowsett med til at hjælpe tyskeren i spurterne, samt man satser på Ilnur Zakarin i klassementet.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG