Magnus Cort: Farten var for høj til at komme tilbage
25. februar 2018 22:42 af Christian Lundtoft Nielsen Foto: Astana

Den danske Astana-rytter Magnus Cort Nielsen styrtede på det mest uheldige tidspunkt, da der manglede 20 kilometer af Kuurne-Bruxelles-Kuurne. Farten i feltet var høj, og den danske sprinter forpassede dermed muligheden for at spurte med om sejren.  

Dagens Kuurne-Bruxelles-Kuurne kunne have udviklet sig til endnu en stor dag for dansk cykelsport, da løbet mod sin afslutning mere og mere lignede en klassisk sprinterafslutning i et reduceret felt. Og med et yderst aktivt Astana-mandskab, der satte sig frem forrest i feltet med 70-80 kilometer til målstregen, var det gode tegn på, at danske Magnus Cort Nielsen havde gode ben.

 

Drømmen blev imidlertid spoleret, da danskeren med 20 kilometer til mål styrtede sammen med sin holdkammerat Alexey Lutsenko. Danskeren ærgrer sig, da styrtet ikke var selvforskyldt og skete på det mest uheldige tidspunkt, hvor finalen for alvor var ved at gå i gang.

 

”Det var et virkelig uheldigt styrt. Lutsenko og jeg sad lige bag en rytter, der styrtede foran os. Vi var begge nede på jorden, men vi er okay. Jeg ville gerne have set, hvad vi kunne udrette i sådan en finale, men desværre var vi ikke i stand til at komme op til feltet igen, fordi fartet var allerede virkelig høj i feltet, hvilket gjorde det svært at komme tilbage. Det er ærgerligt, men vi er stadig meget tilfredse med vores weekend med Michaels store sejr i går,” udtalte Magnus Cort efter løbet til sit hold Astanas hjemmeside.

 

Cort kan nu se frem til næste uges Paris-Nice, hvor der skulle være gode muligheder for at danskerens gode form kan bringes i spil. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG