EKSKLUSIVT

Lyhne forlænger med dansk kontinentalhold
12. oktober 2017 14:00 af Benjamin Lillelund

Daniel Lyhne har truffet en beslutning om at fortsætte hos coloQuick-CULT, og en flytning skal hjælpe ham til at indfri nogle af målene for næste år.

I år har Daniel Lyhne kørt sin første sæson hos coloQuick-CULT, hvor han har vundet to A-sejre efter en hård start, da vintertræningen blev ødelagt af en hofteoperation. Nu er den 21-årige jyde så blevet belønnet med en ny kontrakt.

 

Således fortsætter han på coloQuick-CULT til næste sæson. Det bekræfter hovedpersonen selv i et interview med Feltet.dk.

 

”Min træner ville gerne have, at jeg skulle til udlandet, men det følte jeg mig ikke klar til. Det mest rigtige var at blive på coloQuick et år mere. Jeg føler, at vi har det godt sammen, og man får lov til at køre sin egen chance. Jeg vil gerne ud at køre noget cykelløb i stedet for at føre hver weekend, og det kan man gøre her,” siger Daniel Lyhne til Feltet.dk.

 

I øjeblikket er Lyhne bosat i Skive, men snart rykker han til Vejle, hvor han kommer til at få langt mere frugtbare træningsomgivelse.

 

”Der bor mange cykelryttere der, så jeg tror, jeg kan blive presset af dem til lige at give mig lidt mere til træning. Det gør forhåbentlig, at jeg højner mit niveau. Jeg regner i hvert fald med, at jeg træder et step op nu.”

 

Derfor forventer Daniel Lyhne også, at han begynder at kunne køre større resultater hjem for coloQuick-CULT næste år.

 

”Jeg vil gerne køre nogle flere UCI-løb og være med i nogle finaler. Det er primært løb, hvor det er hårdt terræn, at jeg kan gøre mig. Jeg er en bjergryttertype, så jeg sidder som regel og lider i de danske sidevindsløb,” afslutter Daniel Lyhne.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk