Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: A.S.O.

Luke Rowe har brækket benet

Del på Twitter
Del på Facebook

08.08.2017 kl. 22:03 af Anders Schelde Mai.

Team Skys walisiske klassikerspecialist har brækket benet i forbindelse med sin brors polterabend.

Team Sky oplyser, at 27-årige Luke Rowe har brækket både lægbenet og skinnebenet i det ene ben. Derfor bliver Rowe nu tvunget til at holde en længere pause fra cyklen. Det er selvfølgelig noget, som ærgrer hovedpersonen selv, som desuden har forklaret, at uheldet skete på en ferie i forbindelse med broren Matts polterabend.

 

”Min bror Matt skal giftes, og jeg var afsted med familie og venner i forbindelse med hans polterabend. Den første morgen var ude og rafte. Jeg hoppede i vandet, men jeg landede på benet i lavt vand.”

 

”Når man er cykelrytter er man vant til at få mange skrammer, og man er vant til at få skader, men jeg viste med det samme, at det var slemt,” sagde Rowe til Team Sky officielle hjemmeside.

 

Heldigvis for Luke Rowe, så var Sky-holdet hurtige til at rykke ud i form af holdlægen Dr. Richard Usher, som hurtigst muligt ankom for at tilse den tilskadekomne waliser, som tidligere på sommeren var en del af det Team Sky-hold, som hjalp Chris Froome til sin fjerde Tour de France-sejr.

 

”Holdet har været fantastiske. Dr. Usher kom med det samme for at behandle mig og få mig hjem, hvor jeg har set nogle specialister og er blevet opereret. Det har været et stort chok, og jeg ved, at jeg har en lang genoptræningsperiode foran mig.”

 

”Jeg er fast besluttet på at vende tilbage snarest muligt,” sluttede Rowe.

LÆS OGSÅ:

Vigtig Sky-hjælper forlænger kontrakten »

Koncentreret Froome: Ingen gaver i denne Vuelta »

Viviani efter sejr: Vil vinde så meget som muligt »

Viviani sejrede i duel mod Bouhanni »

Viviani: Vil ikke have den samme sæson igen »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk