Lotto Soudal rykker stortalenter op til eliten
13. oktober 2017 14:02 af Christian BergFoto: Nikolaj Corfitz Jensen, Feltet.dk

Bjorc Lambrecht har skrevet under på en toårig kontrakt, mens Harm Van Houcke har fået tre år med det belgiske WorldTour-hold.

Gennem hele sæsonen har Bjorg Lambrecht været en af de mest dominerende skikkelser i U23-etapeløbene. Blandt de største resultater er den samlede sejr i Fredsløbet og en andenplads i Tour de l’Avenir.

 

Disse resultater har nu sikret ham en plads på Lotto Soudals elitehold, efter han tidligere kørte på det belgiske holds U23-mandskab. Lambrecht er dog ikke den eneste rytter fra U23-holdet, der rykker op på eliteholdmandskabet, da også Harm Van Houcke har fået en plads på Lotto Soudal.

 

Foruden de to stortalenter har seks andre ryttere også fået plads på prokontinental-hold. Robbe Ghys, Milan Menten, Emiel Planckaert, Mathias Van Gompel and Aaron Verwilst skifter alle til Sport Vlaanderen-Baloise, mens Senne Leysen har skrevet under med Veranda's Willems-Crelan. Danske Mikkel Honoré forlader også Lotto Soudals U23-mandskab, men hans nye arbejdsgiver er endnu ikke blevet afslået.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG