Lotto Soudal klar til rundtur i Norge
21. maj 2018 17:30 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Det belgiske WorldTour-mandskab Lotto Soudal er klar til de to norske løb Tour des Fjords og den norske udgave af Hammer Series, som kommer til at starte fra i morgen. Mandskabet sender et blandet hold til løbene, hvor de håber at kunne vise farverne frem.

Tour des Fjords starter i morgen og bliver det andet store norske løb lige efter Tour of Norway, som netop er afsluttet. Her kommer den unge belgier Bjorg Lambrecht til at spille en stor rolle for sit mandskab, hvor han får mulighed for at køre efter klassementet. Ellers handler det om at vinde etapesejre.

 

“Vi kommer til løbet med et angrebsivrigt mind-set. Næsten alle Lotto-Soudal ryttere må gå med i udbruddene. Bjorg Lambrecht kommer til at være vores rytter til klassementet. Det er kun hans første år som professionel, og han har stadig meget at lære, men han får frihed til at gå efter et godt resultat. De eksplosive finale burde passe godt til Maxime Monfort også,” siger sportsdirektør Mario Aerts i en pressemeddelelse.

 

Dagen efter afslutningen på Tour des Fjords kommer den anden udgave af Hammer Series til at blive afholdt i Stavanger, hvor de 14 hold over tre dage skal konkurrere i tre forskellige løb.

 

“Vi vil forsøge at matche vores præstation fra sidste år, selvom det slet ikke bliver nemt. Rytterne har regnet ud, hvilken slags løb det er nu, så jeg forventer de samme taktikker som sidste år. Det er lidt en anderledes tanke, at den rytter, som krydser stregen som nummer 1 ikke nødvendigvis vinder,” siger Aerts videre

 

Lotto Soudals hold til Tour des Fjords:
Moreno Hofland
Bjorg Lambrecht
Maxime Monfort
Lawrence Naesen
James Shaw
Enzo Wouters

 

Endvidere tager holdet Remy Mertz med til Norge, hvor han skal supplere holdet under Hammer Series.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

TORSDAG