Lotto-manager: Vi forlænger med Greipel
22. juni 2018 09:09 af Mathias Mundbjerg Foto: A.S.O. / Alex Broadway

Marc Sergeant forsikrer, at Lotto Soudal er tæt på at nå til enighed om en aftale med holdets kaptajn, Andre Greipel.

Da det i går kom frem, at Caleb Ewan var blevet fravalgt til Touren af Mitchelton-Scott, pustede det til rygter, som har verseret i længere tid. Rygterne går på, at Lotto Soudal er interesserede i at bytte den lille australier ud med Andre Greipel, som har været holdets topnavn i de seneste otte sæsoner.

 

Spørger man Lotto-manager Marc Sergeant er der dog ikke noget om snakken. Tværtimod er holdet tæt på at forlænge med gorillaen.

 

”Det er kun et spørgsmål om dage, før der ligger en aftale. Vi har haft en god dialog. Vi er på rette spor, og vi vil gerne have det endeligt på plads inden Touren,” siger Marc Sergeant ifølge Sporza.

 

Der har undervejs i forløbet været forlydender om, at holdet ikke havde tiltro nok til at give Greipel en længere kontrakt, men det afviser Lotto-manageren.

 

”Det er en misforståelse, at vi kun ville tilbyde ham ét år mere. Det har hele tiden været to år, og det var lønnen, det handlede om. Hans alder begynder at spille en rolle. Han ledte ikke efter et nyt hold, for han vil gerne slutte sin karriere hos os, og den mulighed vil vi gerne give ham,” lyder det fra Sergeant.

 

Andre Greipel er blevet 35 år, og det er uvist, hvor længe han kan blive ved med at skovle sejre ind. Efter et ganske magert 2017, er den aldrende tysker for alvor kommet tilbage på sporet i denne sæson, og ikke meget tyder på, at han er ved at trappe ned.

 

”Sidste år var hans mentale balance ikke optimal. Hans mor var meget syg, og hun døde i vinter. Det lyder underligt, men de fandt begge fred med det, og så var han som genfødt,” forklarer Marc Sergeant.

 

Andre Greipel har vundet utrolige 153 sejre som professionel siden 2005, hvor han tog sin første sejr i karrieren ved at vinde den afsluttende Frederiksberg-etape i PostNord Danmark Rundt.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG