Lotta Lepistö er imponeret over Emma Norsgaards styrke
25. februar 2018 08:00 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Mens Cecilie Uttrup kæmper for at forsvare sin titel fra sidste års udgave af Setmana Ciclista Valenciana, er der endnu engang stor ros til Emma Norsgaard Jørgensen fra holdkammeraterne på Cervelo-Bigla. Denne gang er det fra finske Lotta Lepisto.

Ingen kunne dog røre ved den unge hollænder Nicole Steigenga, som stak afsted med 15 kilometer til stregen i et kraftfuldt angreb, som ingen troede kunne holde hele vejen til stregen. Dette blev dog modbevist, og hun efterlod derfor kun de sekundære placeringer til feltets stærke sprintere.

 

Dette betød dog ikke, at rytterne bag Steigenga ikke ville spurte efter andenpladsen, tværtimod. Her viste Cervelo-Biglas Lepisto sig altså at være den hurtigste. Ifølge den finske stjerne kunne dette dog ikke lad sig gøre uden hendes danske holdkammerat Emma Norsgaard Jørgensen og den sydafrikanske stjerne Ashleigh Moolman-Pasio.

 

”Spurten i finalen var hektisk. Jeg havde et virkelig godt hold omkring mig for et godt lead-out. Emma er virkelig ung, men hjalp mig så meget, og Ashleigh positionerede mig i den flade spurt. Det er fantastisk. Jeg vandt feltets spurt efter nogen vandt solo. For mig er det rart at vinde en spurt igen efter anden etape. Det er fantastisk at være tilbage på podiet,” siger Lepisto til holdets hjemmeside.

 

Emma Norsgaard er stadig i gang med sin debut for Cervelo-Bigla, som hun skiftede til forud for denne sæson efter at have kørt for Team Rytger.

 

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG