Lopez skal være Grand Tour-kaptajn
20. november 2017 11:58 af Christian BergFoto: Sirotti

Den colombianske himmelstormer får muligheden for at folde sig helt ud i en af de tre Grand Tours i næste sæson.

I årets udgave af Vuelta a España viste Miguel Angel Lopez for alvor, hvor højt hans niveau er i bjergene. Den 23-årige colombianer vandt to bjergetaper, hvor han satte ryttere som Chris Froome, Vincenzo Nibali og Alberto Contador til vægs.

 

Hos Astana tror de også meget på deres stortalent, og holdchef, Alexandre Vinokourov, garanterer, at Lopez får muligheden for at være Grand Tour-kaptajn i 2018. Spørgsmålet er så, om han kan skal dele kaptajnværdigheden med Jakob Fuglsang i Tour de France, eller om han skal folde sig ud i en af de to andre Grand Tours.

 

”Miguel er en meget talentfuld rytter med et stort potentiale. Han er stadig meget ung, og han har så meget af sin karriere foran ham. Desværre har helbredsproblemer ikke tilladt ham at vise sit fulde potentiale, men i denne sæson har han allerede vist, hvilket niveau han kan nå,” siger Vinokourov til El Tiempo.

 

”Han har alt, der skal til: Talent, vedholdenhed, kampånd, klatreegenskaber og en stærk enkeltstart, men han mangler tid og erfaring. Han har allerede kørt Vuelta a España, og i forhold til Giroen og Touren skal han i det mindste prøve at få sin debut i disse løb.”

 

Miguel Angel Lopez har tidligere i sin karriere vundet Tour de l’Avenir og Schweiz Rundt.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk