Lepistö roser Uttrup: Holdet er utroligt lige nu
13. august 2017 14:53 af Mathias Mundbjerg Foto: Sean Robinson/Velofocus.com

Finske Lotta Lepistö sejrede i Crescent Vårgårda, men det var i høj grad takket være hendes hold, som dækkede alle angreb og pakkede hende fuldstændigt ind forud for spurten.

Lotta Lepistö blev nummer to i Crescent Vårgårda 2016, så det var en revanchelysten finne, som stillede til start i dag.

 

”I de sidste ti kilometer fokuserede jeg på at holde det hele samlet indtil spurten for at betale tilbage for holdets arbejde. Marianne (Vos, red.) åbnede spurten, og jeg var i hendes hjul og tvang mig forbi. Jeg blev nummer to sidste år, så jeg ville være sikker på, at jeg overgik det. I dag havde jeg en god udgangsposition og timede det rigtigt. Holdet er i fantastisk form, og alle var utrolige,” roser Lepistö, der generelt har rigtigt mange pæne ord til overs for danske Cecilie Uttrup og resten af holdet.

 

”Vi havde den perfekte taktik med Lisa (Klein, red.) i udbruddet. Jeg vidste, at hun ville være den hurtigste, hvis gruppen holdt til mål. Da den blev hentet, vidste vi, der var en chance for, at en ny ville køre, så det forberedte vi os på. Pigerne dækkede hvert eneste angreb, og jeg havde ikke meget at lave. Jeg kunne bare slappe af indtil finalen. Det er utroligt, hvor godt vores hold er lige nu.”

 

Lepistö har haft en fremragende sæson og har vundet stort set hver gang, at et stort løb er blevet afgjort i en massespurt.

 

”Jeg er meget stolt af min sæson. Jeg har seks sejre, og jeg har vundet alle de løb, som var vigtige for mig. Jeg er bare virkelig glad,” lyder det fra finnen.

 

Marianne Vos blev nummer to i Crescent Vårgårda, mens Leah Kirchmann tog sig af tredjepladsen.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG