Leopold König satser på både Giroen og Touren
04. december 2017 17:28 af Andy PedersenFoto: BORA-hansgrohe / VeloImages

Tjekkiske Leopold König har atter kursen sat mod den franske Grand Tour, Tour de France. Efter tre års fravær ser han nu meget frem til at møde hans tidligere kaptajn, Chris Froome, i et stort brag på de franske bjergtinder, når vi når til sommer. 

Leopold König blev ramt af en knæskade inden Giro d’Italia sidste sæson, og det fik en meget afgørende rolle i resten af hans sæson. Det betyder også, at han nu håber på, at han kan blive klar til næste sæson med en god træningsperiode nu her. Derfor træner han på nuværende tidspunkt ved det franske grænseområde op til Italien.

 

”Jeg træner på nuværende tidspunkt ved Cote d’Azur, og at træne er fedt. Der er bakker og flade stykker. Jeg er langsomt på vej i form, og jeg nyder det virkelig. Jeg er ufattelig motiveret. Om en uge flyver jeg til holdpræsentation, og bagefter til Mallorca indtil jul. Forberedelserne er som de nu engang er, og jeg er ekstremt glad for at være tilbage til hverdagslivet som professionel,” siger König til irozhlas.cz.

 

Derudover løftede han i interviewet sløret for, at hans sæson højest sandsynligt kommer til at byde på både Giro d’Italia og Tour de France med hans hold Bora-Hansgrohe. Her håber han, at han kan køre op mod sin tidligere kaptajn på Team Sky, Chris Froome.

 

”Jeg kommer til at starte sæsonen på Mallorca af mig selv. Det første store løb kommer til at være Tirreno-Adriatico. Det betyder måske, at jeg kan komme til at køre Giroen. Jeg vil dog allerhelst tilbage til Tour de France. Jeg har været nødt til at forlade løbet de sidste to år. Jeg kommer nok til at starte i to Grand Tours, og én af dem bliver Tour de France,” siger König.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk