Leigh Howard kæmper for at komme til OL i 2020
04. december 2017 18:45 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Australske Leigh Howard var for bare syv år siden kendt som en af de lidt større talenter indenfor fart på landevejene, da han prydede landevejene for HTC-Columbia og lærte af Mark Cavendish. Nu har han helt droppet landevejene. 

Tidligere på 2017-sæsonen besluttede han nemlig, at han ved slutningen af sæsonen ville udnytte en klausul i hans kontrakt til at gøre en ende på karrieren med Aqua Blue Sport. Han vil nemlig vende fokus tilbage mod banen.

 

”Jeg havde en to-årig kontrakt, så det var en meget svær diskussion. Det var primært fordi, da jeg kom tilbage på banen, fik jeg ærlig talt ikke noget af det finansieret, så jeg lever på et meget tyndt budget på nuværende tidspunkt,” siger Leigh Howard til SBS Australia.

 

Han arbejder nu på at kvalificere sig til Tokyo i 2020 med det australske banemandskab, som på det seneste har kørt relativt stærkt på de bonede gulve.

 

”De sidste par år har jeg stadig nydt at køre cykelløb på vejen, men jeg har ikke været så passioneret omkring det, som jeg var for fire, fem, seks år siden. Jeg har bare trænet og kørt uden den store sult, det var mere en pligt end en lyst, så at sige,” siger han. 

 

 

Back in the lab this week checking on the gains I have made over the past 2 months. All going I'm a good direction so far! #MTE #Hurtbox #Vo2#hateergo

Et opslag delt af Leigh Howard (@leighhoward1) den 29. Nov 2017 kl. 9:33 PST

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk