Lefevere: Motorcykler spiller en skandaløs rolle
16. april 2018 21:47 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Den belgiske manager for Quick-Step Floors Patrick Lefevere har udtalt sig meget kritisk overfor den rolle, som han mener, at motorcykler spillede i Amstel Gold Race, som danske Michael Valgren som bekendt endte med at vinde.

Han mener nemlig, at mens Quick-Step gik frem for at føre i favoritfeltet, så fik udbryderne unødig hjælp af motorcyklerne, som gav slipstrøm til flere ryttere oppe foran, som gjorde det så godt som umuligt for Quick-Step at hente rytterne.

 

Det er ikke første gang, at personer i eller omkring feltet har udtrykt en kritik af motorcyklernes rolle i løbene og Lefevere kalder den ligefrem skandaløs.

 

”Jeg vil ikke være en dårlig taber, men motorcyklernes rolle i løbet var næsten skandaløs. Dette gælder også for andre løb end Amstel Gold Races. Mens Pieter Serry gav sig maksimalt i fronten for favoritterne, nød frontgruppen godt af motorcyklerne,” siger Lefevere til Cyclism’Actu.fr.

 

Derudover fortæller Lefevere, at han nu vil sætte sig til at forfatte et brev til UCI og præsident David Lappartient, som han ønsker skal gribe ind overfor brugen af motorcykler, som direkte påvirker udfaldet af løbene.

 

”Jeg vil skrive et brev til UCI-præsident David Lappartient, for det kan ikke fortsætte. Det er motorcyklerne, som afgør løbene,” siger han.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG