Latour får god opbakning i Australien
11. januar 2018 18:30 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Det franske AG2R-mandskab har tidligere bekræftet, at de satser kraftigt på Pierre-Roger Latour i dette års Tour Down Under. Nu har holdet også bekræftet det hold, som Latour får med sig til Australien for at forsøge at lave et godt resultat.

Pierre Latour har tidligere meldt ud, at han håber på at kunne få en god placering i klassementet, men derudover er det første gang, at han skal køre løbet. Det kan muligvis få en indflydelse på, hvordan Latour kører løbet, men han er dog meget realistisk.  

 

”Jeg er glad for at have chancen for at køre de australske løb for første gang. Jeg har været professionel siden 2015, men jeg har ikke haft mulighed for at starte hernede endnu. Min vinter har været produktive, jeg har ikke bøvlet med helbredet, og har det godt på cyklen,” siger Latour i en pressemeddelelse.

 

Pierre Latour, Nico Denz og Nans Peters er alle debutanter i løbet, mens Cherel og Gastauer begge to har været med i løbet før. De to sidstnævnte besluttede på forhånd, at de ville afslutte deres vinterforberedelser i Australien.

 

”Jeg ved ikke, hvad jeg skal forvente af Tour Down Under, men vi har et godt hold. Vi kommer til at være 25 dage i Australien, hvilket giver os chancen for at køre nogle træningssessioner i gode vejrbetingelser,” siger han.

 

AG2R’s hold til Tour Down Under:
Mickael Cherel, Matteo Montaguti, Pierre-Roger Latour, Nico Denz, Ben Gastauer, Nans Peters og Stijn Vandenbergh

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG