Lars Bak sejrede i Aalborg
12. august 2017 18:55 af Jesper Johannesen Foto: A.S.O.

Lars Bak vandt igen gadeløbet i Aalborg, da han i dag tog en flot sejr på de regnvåde veje i Spilnu.dk Grand Prix.

I dag blev gadeløbet i Aalborg afviklet, hvor regnen silende ned det meste af dagen. Det betød, der var masser af styrt i gadeløbet, da vejene var glatte. 

Løbets største profil skulle have været Jakob Fuglsang, som desværre styrtede i gårdagens gadeløb i Herning og brækkede kravebenet, og derfor var han ikke til start i Aalborg. 

Løbet startede også nervøst, da flere ryttere styrtede, men to ryttere var hurtig til at stikke af, det var Sebastian Baldtar Rasmussen (Hammel Cykelklub) og Mikkel Skjellerup (Team OK Kvickly Odder). De fik 20 sekunders forspring, før feltet hentede dem med små 50 minutter tilbage af cykelløbet.

Kort efter angreb Tour de France-rytteren Lars Bak og slog hullet. Stille og roligt øgede silkeborgenseren og tog en sikker sejr. 

En mindre forfølger på ni ryttere kæmpede om de sidste to podieplaceringer, og her var Alexander Salby (Team BHS-Almeborg Bornholm) stærkest og tog andenpladsen foran Daniel Stampe (Team ACR-FBL Elite). Den danske Vuelta a España-rytter, Jesper Hansen (Astana), deltog også i gadeløbet og sluttede i top 15, men var også impliceret i et styrt lige efter, at rytterne var kommet i mål. Jesper Hansen forklarede dog til Feltet.dk, at han ikke havde slået sig væsentligt. 

Du kan se hele cykelløbet herunder, som blev kommenteret af Feltet.dks chefredaktør Jesper Johannesen og coloQuick-CULTs sportsdirektør Christian Andersen. 
Resultat

1 Lars Bak Ytting - Lotto Soudal 01.13,05

2 Alexander Salby - BHS-Almeborg-Bornholm 01.14,51

3 Daniel Stampe - Team ACR-FBL Elite powered by Integra Advokater s.t.

4 Marc Hester - Team Wiggins s.t.

5 Anders Hardahl - coloQuick - CULT s.t.

6 Andreas Brandt Aidel - Hammel Cykle Klub s.t.

7 Torkil Veyhe - coloQuick - CULT s.t.

8 Nils Lau Nyborg Broge - Team AURA Energi - CK Aarhus s.t.

9 Sebastian Baldtzar Rasmussen - Hammel Cykle Klub s.t.

10 Karol Michalski - Pronghorn  Racing s.t.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG