Lars Bak og André Greipel starter sæsonen i Australien
06. januar 2018 17:20 af Henriette Brandt Foto: Lotto Soudal

For første gang siden 2014 er André Greipel til start i Tour Down Under, og den tyske sprinter er allerede nu Down Under i de australske sommertemperaturer.

Den 35-årige Lotto Soudal sprinter får i Tour Down Under følgeskab af Marcel Sieberg, Jens Debusschere, Thomas De Gendt, Adam Hansen og deres danske holdkammerat, Lars Bak samt holdets neopro, Bjorg Lambrecht.

 

Med 16 etapesejre og to samlede sejre (2008 og 2010) er André Greipel stadig den mest vindende rytter i det australske etapeløb. For tre år siden ændrede tyskeren imidlertid sit løbsprogram og indledte i stedet sin sæson i Mallorca Challenge. Nu er han så tilbage i løbet, der også indleder WorldTouren, og ligesom mange af de andre ryttere er Greipel allerede ankommet til Australiens væsentlige varmere forhold.

 

Ifølge Lotto Soudal holdet deltager André Greipel som den eneste af holdets syv ryttere i Australien derimod ikke det kriterium i Melbourne, som køres den 25. januar, eller Cadel Evans Great Ocean Road Race den 28. januar.

 

Tour Down Under starter den 16. januar.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG