Landstræner jubler efter god dag i USA: Ikke har set stærkere
15. april 2018 09:06 af Jesper Johannesen Foto: Amanda Bødker

Det blev en god dansk dag i USA, hvor der blev hentet mange vigtige UCI-point til de danske ryttere.

De danske ryttere overgik alle forventninger I lørdagens MTB løb. Specielt Caroline Bohé kørte sig ind på den internationale MTB lystavle med en flot andenplads i et felt med mange verdensstjerner.

"På sidste omgang satte hun den tidligere verdensmester og nummer syv fra første World Cup Catrine Pendrell og kunne afslutte et meget flot og veldisponeret løb med en imponerende andenplads i hendes andet løb i Elite-klassen," forklarer den danske landstræner Mads Bødker til Feltet.dk. 
 

Tidligere på dagen havde juniorerne kørt deres løb. Sofie Heby viste at sidste uges storsejr ikke var et tilfælde og kunne endnu engang køre i mål med en sejr på næsten fem minutter.

Alexander Young kom langt bedre fra start end i sidste uge og var med til at kæmpe om sejren. Det unge danske talent sluttede på en tredjeplads. Ian Millennium fik efter en start, hvor det ikke rigtigt kørte for ham, kæmpet sig ind i løbet og kørt sig frem til en flot niendeplads.Sofie Heby Pedersen / Foto: Amanda Bødker

 

I dagens sidste start Herre Elite stod Sebastian Fini og Jonas Lindberg klar til at leve op til de tidligere danske præstationer. Simon Andreassen valgte at passe på helbredet og startede ikke.
 

"Jonas og Sebastian kom rigtigt godt fra start og var med helt fremme i fronten. Sebastian styrtede desværre og måtte slippe frontgruppen. Jonas kæmpede bravt og kom ind på en flot femteplads. Sebastian fik kørt sig frem på en syvendeplads."

Jonas Lindberg i Aktion / Foto: Amanda Bødker


"Alt i alt viste dagen løb, at bredden i Dansk MTB ikke har set stærkere ud i mange år. Stort set alle ryttere har fået optimalt udbytte af turen i form af mange UCI-point og ikke mindst vigtig løbserfaring," fastslår landstræneren.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG