Kwiatkowski kigger på Grand Tours i fremtiden
08. oktober 2017 17:37 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Den polske stjerne og tidligere verdensmester, Michal Kwiatkowski, har kørt sit sidste løb i denne sæson. Lombardiet Rundt blev årets sidste løb, og nu er sæsonen slut for polakken. Han er allerede begyndt at planlægge næste sæson.

Kwiatkowski er nemlig på vej ind i en opadgående kurve, hvor hans præstationer bliver bedre. Han havde et nedgangsår i 2016, men har i år sejret i Strade Bianche og Milano-Sanremo og spillede en meget vigtig rolle for Chris Froome under Tour de France.

 

 ”Jeg har ikke haft chancen for at køre for så stort et hold med mål om at vinde en Grand Tour. Det var noget, jeg ikke vil glemme. At køre hver dag med målet om ikke at tabe tid, hvor vi kæmpede indtil Paris var en fantastisk oplevelse. Jeg forventede ikke, at min krop var i stand til at gøre det så godt i tre uger, så det var noget nyt for mig. Jeg håber, at jeg kan gøre det igen,” siger Kwiatkowski ifølge CyclingWeekly.com.

 

Kwiatkowski var meget stærk under Tour de France, hvilket fik mange til at lege med tanken om, at han i fremtiden kunne køre om sejren i netop Grand Tours. Det afviser han lige nu og her, men han går dog efter nogle kortere etapeløb i stedet med henblik på en dag at drømme stort.  

 

”Først vil jeg gå efter løb som Criterium du Dauphine eller Paris-Nice, så vil jeg, såfremt muligheden kommer, helt sikkert gå efter at være kaptajn i en Grand Tour - Ligesom G [Geraint Thomas red.] har gjort det,” siger Kwiatkowski. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG