Kwiatkowski: Jeg blev lukket ned hver gang
17. marts 2018 19:58 af Andy PedersenFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari

Michal Kwiatkowski var med i finalen som én af favoritterne i dagens Milano-Sanremo, men måtte altså se sine chancer for at vinde løbet dø hen i det taktiske spil med specielt verdensmesteren Peter Sagan, da Nibali skulle hentes.

Ingen mandskaber ville for alvor tage ansvar i finalen, heller ikke Team Sky, som efterfølgende blev reduceret mandskabsmæssigt efter et styrt i finalen. Kwiatkowski selv jagtede i fronten af feltet sideløbende med, at han forsøgte at køre væk. Hver gang blev han dog lukket ned af Peter Sagan, som han ikke har været helt enig med i løbet af dagen.

 

Efter flere angreb fra Kwiatkowski gik sprintermandskaberne endeligt frem, men der var det dog lige nøjagtigt for sent.

 

”Jeg ventede på det rette moment på den stejlere del af Poggio. Jeg forsøgte to gange at angribe, og jeg havde Sagan direkte på mit hjul hver gang. Da jeg forsøgte anden gang, kom jeg ingen vegne grundet den store modvind, og jeg vidste, at Nibalis forspring var ret stort,” siger Kwiatkowski til Team Skys hjemmeside.

 

Sidste års vinder af Milano-Sanremo måtte nøjes med en 11. plads efter dagens 294 kilometer, hvilket altså nøjagtigt holder ham ude af top-10. Der var ganske enkelt for hurtige folk med i den afgørende spurt.

 

”Til sidste regnede jeg med, at nogle af sprinterholdene ville tage ansvaret og forsøge at lukke det. På nedkørslen forsøgte jeg dog en gang mere, hvilket dog var ret risikabelt og jeg blev markeret med det samme,” siger han.  

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG