Kump var for længe om at finde det rigtige hjul
11. august 2017 12:44 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: twdsport.com

Marko Kump blev lukket inde i spurten om sejren på gårsdagens etape af BinckBank Tour, og kunne derfor ikke nå op på mere end andenpladsen trods en flot acceleration.

En hektisk BinckBank Tour-etape fik i går en overraskende vinder, da Edward Theuns sejrede i massespurten i Lanaken. Ligeså overraskende var det, at Marko Kump og Tim Merlier tog sig af henholdsvis anden- og tredjepladsen foran folk som Peter Sagan og Dylan Groenewegen.

 

Årsagen var den kaotiske spurt, der afgjorde etapen, der i forvejen havde været en svær en af slagsen.

 

”Det var en hektisk dag med en teknisk svær rute. Mange af svingene var meget skarpe, og så blev de jo heller ikke gjort lettere af, at det regnede meget,” forklarer Marko Kump i en pressemeddelelse fra sit hold, UAE Team Emirates.

 

Sloveneren havde derfor nok at gøre bare med at nå frem til finalen, hvilket hans hold spillede en stor rolle i at klare.

 

”Mine holdkammerater sørgede for, at vi hele tiden sad godt placeret. Det var vigtigt at gøre, når ruten nu var så kompliceret, og derudover gjorde det jo også, at jeg havde mere at spurte med i finalen.”

 

”Lige, som spurten skulle til at gå i gang, blev jeg lukket inde, men jeg fik kæmpet mig frem til Theuns’ hjul til sidst. Det var dog for sent til, at jeg kunne nå at passere ham.”

 

28-årige Marko Kump har fortsat sin første sæsonsejr til gode. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG