Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: twdsport.com

Kump var for længe om at finde det rigtige hjul

Del på Twitter
Del på Facebook

11.08.2017 kl. 12:44 af Nikolaj Corfitz Jensen.

Marko Kump blev lukket inde i spurten om sejren på gårsdagens etape af BinckBank Tour, og kunne derfor ikke nå op på mere end andenpladsen trods en flot acceleration.

En hektisk BinckBank Tour-etape fik i går en overraskende vinder, da Edward Theuns sejrede i massespurten i Lanaken. Ligeså overraskende var det, at Marko Kump og Tim Merlier tog sig af henholdsvis anden- og tredjepladsen foran folk som Peter Sagan og Dylan Groenewegen.

 

Årsagen var den kaotiske spurt, der afgjorde etapen, der i forvejen havde været en svær en af slagsen.

 

”Det var en hektisk dag med en teknisk svær rute. Mange af svingene var meget skarpe, og så blev de jo heller ikke gjort lettere af, at det regnede meget,” forklarer Marko Kump i en pressemeddelelse fra sit hold, UAE Team Emirates.

 

Sloveneren havde derfor nok at gøre bare med at nå frem til finalen, hvilket hans hold spillede en stor rolle i at klare.

 

”Mine holdkammerater sørgede for, at vi hele tiden sad godt placeret. Det var vigtigt at gøre, når ruten nu var så kompliceret, og derudover gjorde det jo også, at jeg havde mere at spurte med i finalen.”

 

”Lige, som spurten skulle til at gå i gang, blev jeg lukket inde, men jeg fik kæmpet mig frem til Theuns’ hjul til sidst. Det var dog for sent til, at jeg kunne nå at passere ham.”

 

28-årige Marko Kump har fortsat sin første sæsonsejr til gode. 

LÆS OGSÅ:

UAE offentliggør Dan Martin og hjælperytter »

UAE kan snart offentliggøre tre stjerner »

UAE sender potent hold til Vueltaen »

Wellens: Jeg har haft en god uge »

Sagan: Der er noget at forbedre »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk