Kristoff: Jeg havde ikke benene
17. maj 2017 13:34 af Mike Winther Hansen Foto: Isaak Papadopoulos

Det lykkedes aldrig den norske supersprinter, at komme forbi sin egen lead-out mand, Rick Zabel.

I nat dansk tid, blev tredje etape kørt i Tour of California. Her blev Alexander Kristoff firer, efter verdensmesteren Peter Sagan, som vandt etapen foran tyske Rick Zabel.

 

Katusha missede dermed sejren, selvom alt gik efter planen. Her var det Rick Zabel, der afleverede Kristoff til sidst og udførte et perfekt job, da han trådte frem med 400 meter til mål. Akkurat som han gjorde det, da Kristoff vandt Eschborn-Frankfurt tidligere i maj måned. Det lykkedes dog aldrig Kristoff at komme forbi Zabel, på bakken op mod mål.

 

”Vi havde en plan for dagens etape, og vi gjorde det akkurat som vi skulle. Med 400 meter til mål, var Alex (Kristoff) på mit hjul, så jeg gik frem med alt hvad jeg havde. Desværre var det ikke Alex der kom forbi, men Peter Sagan. Jeg gik efter og fik andenpladsen, men vi ønsker at vinde, derfor prøver vi igen,” siger Rick Zabel i en pressemeddelelse.

 

Selvom sejren glippede, var Kristoff tilfreds med måden holdet kørte på.

 

”Vi gjorde alt rigtigt i dag, og drengene gjorde det fantastisk i dag. Men jeg havde ikke benene til at vinde,” skriver Kristoff på Instagram.

  

Danske Michael Mørkøv beviste endnu engang sit værd i finalen. Han førte nemlig Kristoff ind på den sidste kilometer, før Zabel overtog tjansen.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk