Kristoff: Både utilfreds og afklaret
17. marts 2018 22:34 af Henriette Brandt Foto: Sirotti

Fjerdepladsen er den formentlig mest hadede af alle placeringer I en resultatliste, og det gælder også, når man hedder Alexander Kristoff.

Alexander Kristoff, der er regerende Europamester, og som vandt Milano-Sanremo i 2014, måtte i dag nøjes med pladsen lige uden for podiet, og det ærgrer ham selvfølgelig.

 

“På den ene side er jeg ret sur over ikke at kunne køre mig på podiet, men på den anden side kan jeg ikke gøre andet end at være tilfreds med denne her fjerdeplads, fordi jeg udgik at Paris-Nice med forkølelse og måtte have antibiotika,” sagde nordmanden efter løbet og indrømmede, at han ikke havde haft det fremragende i løbet at dagen.

 

“Under løbet følte jeg mig ikke super kørende. På Cipressa føltes benene helt tomme, på Poggio synes jeg, at det gik lidt bedre, men i spurten havde jeg ikke fantastiske ben. Jeg er alligevel sur over ikke at have fået den podieplacering, men stadig tilfreds, for jeg styrtede også i forplejningszonen, men heldigvis fik styrtet ingen konsekvenser, “ forklarede han.

 

Selvom han var ærgerlig over sin placering, så var Kristoff godt tilfreds med holdkammeraternes præstation og hjælp.

 

“Holdet arbejdede virkelig godt, frem for alt Ben Swift, som hjalp med at holde mig fremme til det sidste sving i afslutningen. Det er en anden fjerdeplads end sidste år, for der vandt jeg spurten bag de tre ryttere, der var stukket. Hvis jeg havde gjort det i dag, var jeg blevet toer. Podiet var mit mindste mål, men fordi jeg ikke havde super ben, er denne her placering ikke helt dårlig. Nu vil jeg i stedet fokusere på klassikerne i nord,” slutter han.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG