EKSKLUSIVT

Kommende landsholdsrytter skifter til coloQuick-CULT
20. oktober 2017 19:31 af Christian Berg

Alexander Salby ser ufatteligt meget frem til 2018-sæsonen, hvor han både skal optræde i zebastribet samt rødt og hvidt.

Kontinentalholdene er i fuld gang med at præsentere de ryttere, de har skrevet under med til den kommende sæson, og i dag var coloQuick-CULT på banen med en ny signing. De har nemlig skrevet kontrakt med Alexander Salby, der altså skal tørne ud for det zebrastribede mandskab i den kommende sæson.

 

Den 19-årige dansker fortæller til Feltet.dk, at han glæder sig til at komme til coloQuick-CULT, og der var flere grunde til, at han lige præcis valgte dem. En af dem var, at han også har personlige ambitioner, hvilket kan tror på, at han kan få lov til at indfri hos sin nye arbejdsgiver.

 

”Hovedsageligt var overvejelserne at finde et hold, hvor jeg får plads til at udvikle mig og køre på et hold, hvor der er bredde og noget erfaring, som jeg kan lære af. Der er desuden et seriøst upset på coloQuick-CULT med nogle gode løb og godt udstyr samt en ledelse, der støtter en i sin udvikling. I det hele taget er rammerne bare gode,” siger Alexander Salby til Feltet.dk.

 

”Jeg følte, at jeg på coloQuick-CULT ikke ville få en fast rolle som trækdyr men i nogle løb få lov til køre min egen chance, når det passede. Desuden vidste jeg, at der skulle køre en masse ryttere, som jeg har det godt med, og så betyder det også bare rigtigt meget, at det sociale er på plads.”

 

Glæder sig til landsholdet

Den 19-årige aabenraaer har til næste sæson sikret sig en plads på det danske U23-landshold, og det er noget, som han ser rigtigt meget frem til. Desuden håber han på at fortsætte sin udvikling, så han kan blande sig blandt de hurtigste ryttere i dansk kontinentalcykling.

 

”Målet var at steppe op til senior og vise, at jeg havde niveauet til at køre med, og det lykkedes, vil jeg mene. Jeg havde også et andet delmål, og det var at køre mig til en landsholdsplads, og jeg har så været heldig at blive udtaget til U23-landsholdet til næste år,” fortæller han.

 

”Jeg glæder mig helt vildt meget til næste sæson og til at udvikle mig endnu mere samt at få kørt nogle løb, der passer mig. Jeg glæder mig også til at køre på det højeste plan internationalt på U23. Jeg vil rigtig gerne vise, at min spidskompetence er spurten, og samtidig udvikle mit niveau, så jeg kan gøre mig gældende i løb, hvor jeg før i tiden ikke har været med hjem,” afslutter Salby.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG