Kom til crossdag sammen med Team Giant-Assos CX
05. december 2017 15:55 af Christian BergFoto: Henrik Ravn

Brug en dag i selskab med flere af Danmarks bedste cykelcrossryttere.

Søndag den 17. december inviterer ASSOS of Switzerland i samarbejde med Team Giant-Assos CX til crossevent i det nye showroom hos ASSOS. Det bliver en spændende dag med foredrag, masser af gode historier og råd, træning og meget mere. Så kom og vær med når nogle af de bedste cyklecrossryttere i Danmark øser ud af deres erfaringer og oplevelser. Alle rytterne deltog blandt andet ved World Cup-afdelingen i Bogense og er en del af det danske landshold.

 

Hør Kenneth Hansen tale om dæktryk og forberedelse af materiel, Andreas Lund giver sit syn på disponering af løb, Olive Errebo fortæller om, hvordan du varmer op til et vigtigt løb, og Rikke Lønne fortæller om, hvordan tiden, fra du står op, og til løbet starter, foregår.

 

Det hele foregår ASSOS´s showroom fra kl. 10-14 på Vibeholms Allé 15 i Brøndby. Vi starter med morgenmad kl. 10 og slutter af med kaffe kage senere. Tag din crosscykel med og træningstøj da der bliver en times praktisk træning sammen med holdet hvor de bl.a. andet vil lære fra sig med hop over bom, svingteknik og ikke mindst det at hoppe af og på cyklen som er så vigtigt i cyklecross

 

Program for dagen:
Klokken 10 - alle mødes hos ASSOS og får lidt morgenmad. Rytterne fra holdet kommer og giver et foredrag:
Kenneth Hansen - hvordan forbereder man sit materiel før løb og lidt om dæktryk og greb.
Oliver Errebo - hvordan varmer man op til et vigtigt løb. Hvornår, længde, intervaller med mere.
Andreas Lund - Hvad sker der, når startskuddet lyder, og hvordan disponerer man et løb.
Rikke Lønne - hvordan foregår dagen, hvor et vigtigt løb skal køres. Hvornår, mad, forberedelse med mere.

Cirka 11.30 kører alle, der har deres crosscykel med over på Vestvolden og træner cross. Her gennemgås blandt andet hop over bom, svingteknik samt hoppe af og på cyklen. Der er mulighed for at spørge rytterne om alt i forbindelse med cross.

Cirka 12.30 kører deltagerne tilbage og får en forfriskning/kop kaffe og en lille kage. Der vil også være en lille goodiebag til alle, der har deltaget med lidt godter fra blandt andet ASSOS, Cliff bar med flere.

Arrangementet slutter mellem 13.30 og 14.00.

Vel mødt til en dag i Crossens tegn. Tilmeldingen er gratis og foregår på Facebook, men tilmeld dig kun, hvis du kommer, da der er begrænsede pladser.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk