Kold luft mellem Quintana og chefen er fortid
22. juni 2018 09:52 af Mathias Mundbjerg Foto: Sirotti

Nairo Quintanas agent indrømmer, at stjernens forhold til sin manager ikke altid har været lige godt, men at begge parter er kommet videre.

Med tre megastjerner på samme hold, hvoraf den ene stort set er usynlig et helt forår, så er det uundgåeligt, at der opstår transferspekulationer. Nairo Quintana lignede længe taberen af kampen om kaptajnrollen på Movistar, men det kan en fornem præstation i det netop overståede Tour de Suisse have lavet om på.

 

Blandt andre Sky og Astana har ad flere omgange været nævnt som mulige destinationer, hvis Quintana ikke kunne finde sig tilpas med både Alejandro Valverde og Mikel Landa på holdet, men colombianerens agent fastslår, at det slet ikke er et tema. Quintana og Movistar har papir på hinanden til og med næste sæson, og den aftale agter begge parter at leve op til.

 

”Nairo har en kontrakt, og den vil han respektere. Selvfølgelig er mange hold interesserede i en af verdens bedste ryttere, men jeg kan forsikre jer, at han bliver på Movistar. Holdet er hans familie,” siger Giuseppe Acquadro, som er Nairo Quintanas agent, ifølge Cyclism’Actu til Tuttobiciweb.

 

Sådan har det dog ikke altid været. Selvom Quintana er tilfreds, hvor han er nu, har der tidligere været knas i samarbejdet med Movistars manager, Eusebio Unzué.

 

”Det er sandt, det er ikke en myte. Tidligere var der gnidninger i samarbejdet mellem Nairo og Eusebio Unzué, men i dag er deres forhold ikke bare godt - jeg vil faktisk sige, at det er fremragende. Nairo er glad for at være en del af et af de stærkeste hold i verden, og han er meget fokuseret og motiveret for at gøre det godt fra den 7. juli i Frankrig,” lyder det fra Acquadro.

 

Kongeetapen i Tour de Suisse var Nairo Quintanas første sejr i mere end et år.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG