Küng: Vi ville ikke arbejde for Sagan
10. august 2017 22:22 af Anders Schelde Mai Foto: A.S.O.

Stefan Küng og BMC-holdet ville ikke gøre det let for Peter Sagan at tage bonussekunder på 4. etape af BinckBank Tour.

Det lykkedes for schweiziske Stefan Küng at forsvare sin grønne førertrøje på 4. etape af BinckBank Tour. BMC Racing Team-rytterens føring var truet af Peter Sagan, som med en andenplads kunne have taget den grønne førertrøje i kraft af bonussekunder. Derfor var Küng og hans BMC-hold ikke interesserede i at føre og dermed potentielt indirekte hjælpe Peter Sagan med at få bonussekunder i en massespurt. Heldigvis for Küng så sluttede Sagan på en fjerdeplads, lige uden for bonussekunderne, dermed er slovakken stadig fem sekunder efter Küng.

 

”At have den grønne trøje er ved at være lidt af en vane, hvilket er en god ting, men fra i morgen af bliver det et svært løb. Jeg tror dog, at det vil passe mig bedre end sprinteretaperne. I dag sagde vi, at vi ikke ville arbejde, for hvis vi havde gjort det, ville vi i sidste ende have arbejdet for Sagan, og hvis han havde vundet i dag, ville jeg ikke være i denne position. Vi gav ansvaret til de andre, og de tog det på sig, og i sidste ende var det meget hektisk. Jeg forsøgte at sidde i en god position, og det gik ret godt,” sagde Küng ifølge BMCs officielle hjemmeside.

 

På 5. etape, som køres omkring Sittard-Geleen, skal feltet ud i det kuperede landsskab i Limburg-provinsen. I dette område vandt schweizeren i 2015 Volta Limburg Classic foran blandt andre Rasmus Guldhammer og Søren Kragh Andersen.

 

”Jeg har ikke studeret morgendagens etape grundigt, men jeg kender området. Jeg har kørt der meget, og jeg har endda vundet Volta Limburg Classic der, så jeg har mange gode minder, og jeg vil tage dem med mig indtil etapen,” sluttede Küng.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG