Kittel: Målet er ikke fem etapesejre
23. juni 2018 12:16 af Christian BergFoto: Sirotti

Den store tysker vil gerne øverst på podiet en enkelt gang i løbet af de tre uger i Frankrig.

I sidste års Tour de France dominerede Marcel Kittel spurterne, og det blev til hele fem etapesejre, hvilket var flest af alle. Selvom tyskeren selvfølgelig håber, at det kommer til at gå godt i årets udgave af verdens største cykelløb, satser han ikke på at gentage sidste års bedrift.

 

”Man kan ikke sætte et mål, der lyder på fem etapesejre i Tour de France. Det er derfor, at vi bare går efter en enkelt triumf, ligesom jeg gjorde det før i tiden. Det er bedre at gøre det på den måde,” siger Kittel til Sudkurier.

 

Inden denne sæson skiftede den 30-årige supersprinter Quick-Step Floors ud med Katusha-Alpecin. Det har betydet, at han kun har vundet to etapesejre i denne sæson indtil videre, og Kittel havde gerne set, at det var gået bedre.

 

”Starten på året var hård, og der var ikke så succes, som jeg havde håbet. Jeg føler dog, at jeg er på rette vej, men jeg ville gerne have vundet mere. Jeg synes dog ikke, at jeg har foræret sejrene væk, og det er ikke nemt at sammensætte et perfekt sprintertog på kort tid.”

 

Marcel Kittel har vundet 14 etaper i Tour de France.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG