Kittel lærte sin lektie i Milano-Sanremo
20. marts 2018 14:00 af Stefan Bjerre Slothuus Foto: Sirotti

Marcel Kittel (Katusha Alpecin) havde en hård debut i Milano-Sanremo, og allerede før Cipressa måtte den store sprinter give fortabt. Tyskeren lærte dog sin lektie til en fremtidig deltagelse.

Marcel Kittel var med for at lære i sin debut i Milano-Sanremo, men da løbet udviklede sig til at blive et relativt ’nemt’ løb set med sprinternes øjne, så var tyskeren end ikke i nærheden af at kunne være med i afslutningen. Kittel er da også ganske afklaret i en kommentar på sin Facebook-side, hvor han forklarer, at han skulle have spist mere undervejs i løbet.

 

”Til sidst gik lysene bare fuldstændigt ud for mig. (…) Du er nødt til at spise, selvom du ikke er sulten - og så spise endnu mere. Især i sådanne vejrforhold og med den distance. Men den erfaring er nøjagtig, hvad det handler om. (…) Selvfølgelig ville jeg gerne have sluttet tættere på fronten, men det var bare ikke muligt denne gang. Jeg kørte dog løbet igennem, fordi jeg gerne ville nærstudere hver enkelt meter under løbsomstændigheder. Det er et fantastisk løb. Jeg vil komme igen,” skriver tyskeren.

 

Marcel Kittel viste ellers god form lige før Milano-Sanremo, da han vandt to etaper i Tirreno-Adriatico.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG