Kittel: Gaviria er en fantastisk sprinter
20. november 2017 20:55 af Christian BergFoto: A.S.O.

Kittel pointerer, at der aldrig har været en personlig konflikt mellem ham og Gaviria.

Quick-Step Floors har siddet tungt på sprintfronten i den forgangne sæson, hvor det blev til flere spurtsejre i alle tre Grand Tours. Fernando Gaviria vandt fire etaper i Giro d’Italia, Marcel Kittel noterede sig for fem i Tour de France, mens Matteo Trentin tog fire ud af sine fem sejre i Vueltaen i massespurter.

 

Forud for næste sæson er Marcel Kittel skiftet til Katusha Alpecin, og det er derfor Fernando Gaviria, der ligner holdets kaptajn i den kommende sommers Tour de France. Colombianeren, der kun er 23 år, har udviklet sig til en af verdens allerbedste spprintere, og Kittel har kun positive ord om sin kommende konkurrent.

 

”Han er et meget stort talent. Når man er i stand til at være konkurrencedygtig i massespurten i Milano-Sanremo i sit første forsøg, har man allerede gjort noget ret stort. Man behøves ikke at være en cykelekspert for at se hans talent og hvilken vej, han kommer til at gå. Hans sti er ret klar,” siger Kittel til Cyclingnews.com.

 

”Det er logisk, at han gerne vil til Touren, og at der ville være en konflikt. Det er ikke noget personligt, og det er meget vigtigt for mig at sige. Jeg har intet imod Fernando. Han er et fremragende talent og en utrolig sprinter. Det er det hele.”

 

Marcel Kittel har skrevet under på en toårig kontrakt med Katusha Alpecin.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk