Kelderman og Søren Kragh på holdkortet til Schweiz Rundt
05. juni 2018 19:29 af Andreas N. Weisberg Foto: Sirotti

Wilco Kelderman, der udgik på sjette etape af Tirreno-Adriatico, laver sit comeback når Schweiz Rundt bliver skudt i gang på lørdag. Med ham i truppen er også Michael Matthews samt danske Søren Kragh Andersen.

Team Sunwebs klassementshåb til dette års udgave af Schweiz Rundt, bliver den 27- årige hollænder der vender tilbage efter en skadespause på næsten tre måneder. Kelderman, der ellers lå godt til i klassementet i det italienske etapeløb, blot 11 sekunder efter føreren efter fjerde etape, styrtede to gange på sjette etape og måtte derefter udgå med et brækket kraveben.

 

Udover Kelderman, regner Team Sunweb også med, at Matthews kan formå at bringe en spurtsejr med hjem fra Schweiz. En sejr i Romandiet Rundt er dog alt, det er blevet til indtil videre i sæsonen for australieren.

 

Sam Oomen, der stiller til start efter et meget fornemt Giro d’ Italia, der blandt andet så ham slutte som nier samlet, tilføjer ekstra styrke til holdet på de hårde bjergetaper.

 

Derudover tilføjer tyske Simon Geschke med sine 32 år lidt erfaring til holdkortet og sammen med Niklas Arndt og Simon Theuns vil Team-Sunweb helt sikkert også håbe på at kunne fremtvinge et godt resultat på den 18 kilometer lange holdenkeltstart der venter rytterne på første etape.

 

Danske Søren Kragh Andersen er med som sidste mand på holdkortet.

 

Team-Sunwebs hold til Schweiz Rundt:

 

Wilco Kelderman

Michael Matthews

Sam Oomen

Søren Kragh Andersen

Simon Geschke

Niklas Arndt

Edward Theuns

 

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG