Juul-Jensen: Vi ville animere finalen
11. juni 2018 20:04 af Marcus Bjelskou Foto: Sirotti

Christopher Juul-Jensen angreb undervejs på etapen og kørte op til det eksisterende udbrud, men han vidste, at det ville være svært at holde helt til mål.

Den danske Mitchelton-Scott rytter skulle efterleve holdets plan om at forsøge sig i finalen, da han kørte fra feltet og op til udbruddet med 37 kilometer til mål. Juul-Jensen og hans udbrudskammerater formåede at holde skansen, indtil de blev hentet otte kilometer før mål. 

 

Danskeren er dog alligevel tilfreds med sit forsøg, og det var godt at få kroppen rystet igennem efter et hårdt Giro d’Italia.

Dermed kunne Michael Albasini prøve kræfter med spurten, præcis som holdet havde planlagt. Her blev schweizeren nummer fire. 

 

“Ligesom i går, havde vi planlagt at prøve at animere etapens finale, prøve at ryste tingene en smule, men hele tiden holde øje med (Michael, red.) Albasini for spurten og Jack (Haig, red.) i forhold til ikke at miste tid i klassementet,” forklarer Christopher Juul-Jensen ifølge holdets hjemmeside. 

 

“Jeg vidste det ville blive svært at holde feltet bag mig helt til målstregen, det var ikke desto mindre godt at forsøge og det hjalp i hvert fald med at ryste Giro-trætheden ud af benene,” uddyber Christopher Juul-Jensen. 

 

Der er nu seks etaper tilbage for Christopher Juul-Jensen og det australske mandskab til at få et resultat med hjem fra Schweiz. 

 

“Albasini og Jack viste også at de er, hvor de skal være, så forhåbentlig vil der være flere muligheder for at vinde en etape eller et godt resultat i klassementet,” slutter Christopher Juul-Jensen.     

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG