Julius Johansen vinder Trofeo Karlsberg
11. juni 2017 18:10 af Jacob F. H. Petersen Foto: Sirotti

Julius Johansen fuldendte en eminent dansk cykeldag, da han kørte sig ind på sidste etapes sjetteplads og dermed sikrede sig den samlede sejr i den anden afdeling af Nations Cuppen, Trofeo Karlsberg. 

Julius Johansen kørte sig i går i løbets førertrøje, og i dag fuldendte han den fremragende præstation, da han holdte alle konkurrenter bag sig og sikrede sig den samlede sejr i Trofeo Karlsberg. Minne Verboom (Holland) tog sig af etapesejren, mens Julius kørte ind på sjettepladsen, et halvt minut efter Minne. Han sad dog i samme gruppe som nærmeste konkurrent, Niklas Märkl (Tyskland), så han kunne efter etapen juble over en flot etapeløbssejr.

Det var ikke en let sejr, da Julius Johansen i går erobrede førertrøjen, men på dagens etape stillede holdet kun til start med to ryttere, og derfor måtte den anden dansker Johan Langballe hjælpe hårdt sin landsmand, men det gør ikke præstationen mindre.

 

Danskerne har generelt præget løbet, hvor også Johan Langballe har vundet en etape. Det ville derfor ikke være overraskende, hvis det er nogle meget glade danske drenge, der tager videre fra den anden afdeling af Nations Cuppen. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG