Jonathan Vaughters: Et helt andet hold
05. januar 2018 15:52 af Christopher WallinFoto: Cannondale-Garming Pro Cycling

Det forhenværende Cannondale-Drapac, der måtte lukke, men genopstod som EF Education First-Drapac går et spændende år i møde trods stor udskiftning, hvis man skal tro manager, Jonathan Vaughters.

Den karismatiske manager gennemgik, ligesom sit hold, et hårdt efterår, hvor meldingen i første omgang var at holdet lukkede på grund af manglende sponsor, men endte alligevel med at blive reddet. Dette har betydet hele 11 ryttere har forladt holdet, og man har hentet en broget flok ryttere ind, da de fleste allerede havde skrevet kontrakt inden Vaughters og hans hold kunne gå på markedet. Dette har også gjort, at man må satse lidt anderledes end tidligere

 

”For første gang i lang tid vil vi deltage i sprinterne, og vi har forsøgt at bygge holdet op omkring dem (Daniel McClay og Sacha Modolo). Det er jeg meget begejstret for”, siger Jonathan Vaugthers til mediet Cyclingnews.

 

Den ubestridte stjerne er stadig i stalden

På trods af den turbulens holdet har været udsat for og tilbud fra Team SKY, så har EF Education First-Drapac stadig Rigoberto Uran på kontrakt. Ifølge Vaughters skal han også vise sit værd sammen med de to andre kaptajner, Michael Woods og Sep Vanmarcke.

 

”Denne Tour de France er skabt til Rigoberto. Det er en dynamisk rute, han nemt kan tilpasse sig, og vi tror han kan være meget konkurrencedygtig igen i år. Derudover glæder vi os meget til Sep Vanmarcke i forårsklassikerne, hvor han ikke kunne gøre sig gældende sidste år pga. et styrt”.

                      

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG