Jolien D’hoore: Nu er presset væk
13. juni 2018 21:25 af Marcus Bjelskou

Den belgiske sprinter vandt første etape af OVO Energy Womens Tour, takket været en perfekt udført plan fra holdets side. 

Den flade etape indikerede en massespurt om sejren, og her var den belgiske mester hurtigst på stregen. Hun var en smule usikker på formen inden løbet, men det behøvede hun slet ikke at være. En god form krydret med godt holdarbejde og et solidt leadout, og hun kunne levere sejren til sit australske hold Mitchelton-Scott, som havde stolet fuldstændig på deres kaptajn.    

 

Nu kan hun og hendes hold starte morgendagens etape med en smule mindre pres, da sejren kom i hus allerede på første etape. 

 

“Selv før dagens etape var jeg ikke sikker på, hvordan min form var, men holdet havde 100% tillid til mig og gav mig et perfekt leadout på vej til målstregen og det er virkelig godt at starte med en sejr, nu er presset væk,” indleder Jolien D’hoore ifølge en pressemeddelelse.  

 

“Etapen var ret flad, og alle viste at det ville ende med en spurt, men det blev ret nervøst og hektisk i finalen, heldigvis var jeg i en god position ved det sidste hjørne,” uddyber Jolien D’hoore. 

 

Den belgiske mester benyttede sine gode afslutterevner og formåede at vinde, selvom hun startede spurten en smule tidligt.  

 

“Jeg startede min spurt en smule tidligt, men jeg formåede at holde den kørende, og det endte rigtig godt. Vi havde en plan før etapen og vi udførte den perfekt. Finalen var vanskelig i modvind og en smule op ad bakke, men det kunne ikke være gået bedre,” slutter Jolien D’hoore.

 

Jolien D’hoore vandt tidligere på året løbet Driedaagse Brugge - De Panne. 

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG