Johan Langballe snupper anden etape til Trofeo Karlsberg
10. juni 2017 10:37 af Jacob F. H. Petersen

Danske Johan Langballe imponerede fredag ved at vinde anden etape af 29. Trofeo Karlsberg, da han lykkedes med at skabe hul til feltet med fem andre ryttere.

Der var stor dansk succes i den anden afdeling af Junior Nations’ Cup, da Johan Langballe lykkedes med at vinde anden etape af Trofeo Karlsberg efter et veltimet angreb. Dagens etape var meget livlig, og da den ”kun” var 99 kilometer lang, var den præget af angreb hele dagen igennem. Den første rytter med et forspring blev amerikaneren Sean Quinn, der kom 50 sekunder væk fra feltet. Han blev dog relativt hurtigt hentet, og løbet var åbnet igen.

 

Der kom konstant små grupper af ryttere væk fra feltet, men ingen kom for alvor væk. Der blev kørt ufatteligt stærkt, og feltet blev da også splittet i flere grupper. På sidste rundstrækning kom en gruppe med seks ryttere dog afgørende væk. I den gruppe sad det tyske brødrepar Niklas og Lukas Märkl, hollænderne Maikel Zijlaard og Dan Hoole, østrigeren Florian Kierner, og så danske Johan Langballe.

 

Johan Langballe endte med at vise sig som den stærkeste i den gruppe, og han kunne tage fra fredagens etape med et smil på læben og en etapesejr i bagagen. Tyske Niklas Märkl overtog den samlede føring. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG