Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Jesper Hansen er Vuelta-klar

Del på Twitter
Del på Facebook

11.08.2017 kl. 15:53 af Mathias Mundbjerg.

Selvom det hele tiden havde været planen, at Jesper Hansen skulle køre både Giro d’ Italia og Tour de France, blev han siet fra til verdens største cykelløb grundet træthed. Til gengæld er han nu kommet med på Vuelta-holdet.

Det endte med at blive et Tour de France uden mange danskere. Jesper Hansen meldte allerede i december, at hans sæsonprogram inkluderede både Giro d’ Italia og Tour de France. Cykelrytteres program er dog som bekendt genstand for ændringer, og danskeren var simpelthen for udmattet efter en hård Giro til at kunne bidrage til Fabio Arus drøm om Tourens gule trøje.

 

Der er dog endnu et stort treugers etapeløb tilbage i 2017, og den danskerfattige Tour kan ende med at medføre, at der som kompensation kommer mange danskere til Spanien. Søren Kragh har allerede fået grønt lys, og nu er også Jesper Hansen officielt udtaget.

 

 

Jesper Hansen får selskab af Pello Bilbao, Sergei Chernetckii, Nikita Stalnov, Luis Leon Sanchez, Alexey Lutsenko, Laurens De Vreese samt de to formodede kaptajner, Miguel Angel Lopez og Fabio Aru, som begge er blandt bookmakernes største favoritter.

 

Holdet er stærkt besat på de fleste områder, og det bliver interessant at finde ud af, hvilken rolle Jesper Hansen skal spille i kampen for at sende den samlede sejr til enten Colombia eller Italien.


Astana til Vuelta a España:
Fabio Aru
Miguel Angel Lopez
Pellop Bilbao
Sergei Chernetckii
Laurens De Vreese
Jesper Hansen
Alexey Lutsenko
Luis Leon Sanchez

Nikita Stalnov

LÆS OGSÅ:

LIVE nu: Hvem vinder på Muren i Alcossebre? »

Optakt: 5. etape af Vuelta a Espana »

Alaphilippe: Stadig ikke på 100 procent »

Degenkolb udgår af Vueltaen »

Captain America kører Vueltaen »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk