Italiensk etapesejr - Britton vinder Tour of Utah
07. august 2017 09:37 af Andy PedersenFoto: UEC

Der var rigeligt med jubel fra Rob Britton i nat, da Tour of Utah skulle afgøres på den syvende og sidste etape. Etapesejren gik til italienske Marco Canola fra Nippo-Vini Fantini, mens Britton holdt fast i hans klassementsføring og dermed vandt løbet.

Dagens etape var en kortere en af slagsen med 11 omgange af 10,8 kilometer i og omkring Salt Lake City med en lille stigning op mod målstregen. Et stort 17-mandsudbrud kom afsted ved etapens start, herunder var der flere BMC-ryttere, Francesco Mancebo med flere.

 

Udbruddet fik en lang levetid, og blev splittet ned i mindre grupper, som forsøgte at snyde feltet for sejren. Tilbage i feltet kom der flere hård træk, blandt andet fra Marco Canola. Det virkede som om, at de hurtige ryttere ikke havde nogen interesse i at trække Travis McCabe frisk med hen over stigningerne.

 

Marco Canola angreb også på den sidste omgang på stigningen, og her kunne ingen af de andre ryttere altså følge med. To sekunder efter Canola kom en mindre gruppe ind, hvor Brent Bookwalter tog andenpladsen foran Gavin Mannion. I denne gruppe var også Rob Britton, som altså dermed har vundet løbet.

 

”Jeg har gjort det her over et stykke tid, og ved hvilket pres der følger med, men det er noget jeg trives med. Jeg er meget taknemmelig over at have et så fantastisk hold, for uden dem havde jeg ikke været her i dag,” siger Britton ifølge Cyclingnews.com.

 

HUSK AT SÆTTE DIT VUELTA-MANAGERHOLD

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG