Israel Cycling Academy på træningslejr i Spanien
04. december 2017 17:13 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Israel Cycling Academy har nu påbegyndt deres forberedelser mod næste sæson, og det virker ikke til, at holdet kan få armene ned. Opmærksomheden omkring mandskabet og ikke mindst Giro-starten i Israel har ikke været større.

Holdet forsøger så vidt muligt at glide med på medieopmærksomheden, og har nu også ramt de spanske medier. Holdet er nemlig på træningslejr i Spanien, og herfra kommer holdets sportsdirektør Ren Margaliot med en opsang til kritikerne. Han mener, at Israel sagtens kan bære det store sportsevent Giro d’Italia.

 

”De her dage er meget vigtige for os, for de snakker alle sammen om Israel lige nu. Det er ikke første gang, at min nation har organiseret store sportsbegivenheder. Vi har haft maraton og Formel 1. Vi er allerede et land, som er vant til denne slags ting,” siger Ren Margaliot til Marca.com.

 

Derudover understreger han endnu engang, at hans mandskab er blevet markant stærkere end i sidste sæson med flere forstærkelser, og dermed burde have nok kvalitet til at få en invitation.

 

”RCS var meget klare i mælet fra starten af, og bad os om at have godt hold. Derfor var vi meget aktive på markedet, og skrev under med ryttere som Ben Hermans og Ruben Plaza. Vi har et meget kompetent hold, og håber, at vi kan kæmpe for en rolle ved Giroen,” siger Margaliot.

 

Holdet har nu startet træningslejren, og der bliver trænet i alle slags terræn. Løbskalenderen byder på ture rundt på flere kontinenter, og det ser holdet også frem til.

 

”Hvad angår holdet, så gjorde vi det godt i 2017 efter at have været kontinental-hold i to år. Nu er vi i Spanien, som er et andet hjem for os, og forbereder næste sæson, hvor vi får chancen for at tage cyklerne med til lande, som vi ikke har været i før,” siger Margaliot. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk