Ingen Mørkøv i hverken Omloop Het Nieuwsblad eller Kuurne-Brussels-Kuurne
21. februar 2018 19:40 af Christopher WallinFoto: Sirotti

Philippe Gilbert vil forsøge at skrive sig ind i historiebøgerne som delt mest vindende rytter i Omloop Het Nieuwsblad sammen med fire andre ryttere den kommende weekend.

I den kommende weekend kan cykelfans se frem til en spektakulær weekend, hvor Omloop Het Nieuwsblad har ændret sin finale således, at man efterligner en tidligere Flandern-Rundt finale, hvor man har den legendariske kombination af Muur-Kapelmuur og Bosberg. Disse to skræmmende bakker vil være de sidste to i løbet, hvor rytterne forinden har passeret 13 andre.

 

Den dobbelte vinder, Philippe Gilbert ser frem til at åbne sin klassikerkampagne, og vil håbe på han kan skrive sig ind i historiebøgerne som den mest vindende rytter i løbet.

 

Philippe Gilbert vil stille op med et stærkt Quick-Step Floors mandskab, hvor Niki Terpstra og Zdenek Stybar vil give muligheder for mange taktiske udspil. De bliver tilsluttet af Dries Devenyns, der viste gode takter i Tour of Oman, Iljo Keisse, Yves Lampaert og Fernando Gaviria, der vil gøre sin debut i Omloop Het Nieuwsblad.

 

Om søndagen i Kuurne-Brussels-Kuurne er der flere gengangere fra dagen forinden: Fernando Gaviria, Iljo Keisse, Yves Lampaert, Niki Terpstra, Tim Declercq, Maximiliano Richeze og Florian Sénéchal, er dem der skal sikre succes til det belgiske hold i det 200 kilometer lange cykelløb og forcere de 12 bergs undervejs. Dog kan truppen ændres afhængig af, hvordan Omloop Het Nieuwsblad forløber.

 

”Det er en vigtig weekend for mange af vores ryttere, der kommer med store forventninger, og klar til at teste formen efter mange måneders vintertræning, det er det første løb for mange af dem denne sæson. Vi må heller ikke glemme fansene, der er spændt på at se de første kampe udfolde sig på brostene igen. Kuurne-Brussels-Kuurne er på papiret et lettere løb, men det kan variere meget, og kommer især an på vejret.”, siger Tom Steels til Quick-Step Floors egen hjemmeside.

 

Den tidligere cykelrytter glæder sig også meget til et gensyn med Flandern-Rundt finalen fra 2011.

 

”Det bliver spændende at se den nye Omloop-finale. Den nye finale er meget krævende, og vi må se om det bliver et mere åbent løb, eller om vi skal tage en mere defensiv tilgang. Vi kommer med gode kort på hånden og stærke ryttere, der har vist god form. Nogle kan åbne ude fra, og andre er hurtige på stregen. Vi har selvtilliden i orden og ser frem til løb som disse.”

HUSK AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD FØR SÆSONSPILLET PÅ LØRDAG

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG