Impey: En drøm at køre i mesterskabstrøjen i Europa
11. februar 2018 21:45 af Christian Lundtoft Nielsen Foto: Sirotti

Daryl Impey kan for første gang i karrieren kalde sig sydafrikansk mester. Med sejren glæder Impey sig til at køre i de sydafrikanske farver, når de vigtige løb på europæisk grund melder sig.  

Den sydafrikanske Mitchelton-Scott rytter Daryl Impey har haft en forrygende åbning på 2018. Efter sin samlede sejr i Tour Down Under, blev det til en tredjeplads i Cadel Evans Great Ocean Road Race, hvorefter han tog hjem til de sydafrikanske mesterskaber og vandt enkeltstarten forleden - i øvrigt for syvende gang i karrieren.

 

Med sin sejr i linjeløbet, kan Impey nu for første gang i karrieren kalde sig sydafrikansk mester. En sejr han i mange år har kørt målrettet, men forgæves efter.

 

”Det er fantastisk at vinde den nationale trøje. Jeg har tabt mesterskabet nogle gange tidligere, fordi jeg har været uheldig, men denne gang var heldet på min side. Det er en lettelse endelig at kunne iklæde sig trøjen. Der er altid et par løb, som du meget gerne vil vinde, og jeg kan med stolthed tilføje den her sejr til den liste,” udtaler en glad Impey til holdets hjemmeside efter sin sejr.

 

Han befandt sig til sidst med to andre ryttere, Jason Oosthuizen og Janse van Rensburg. På det tidspunkt var Impey selvsikker på sejren.

 

”Fra det tidspunkt hvor vi kun var tre ryttere tilbage foran, var jeg sikker på mine chancer for at tage sejren. Jason var meget træt, og Janse er ikke just kendt for sine sprinterevner. Det bliver noget helt særligt at skulle køre med den sydafrikanske mestertrøje, når jeg kommer til Europa,”, udtaler han til sit hold Mitchelton-Scotts hjemmeside.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk