Holm arbejder på forhåndsaftale efter imponerende Johansen-kørsel på træningslejr
12. januar 2018 10:33 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Sirotti

Julius Johansen er i disse dage på træningslejr med Quick-Step Floors, og her har han imponeret i en sådan grad, at holdets danske sportsdirektør, Brian Holm, allerede forsøger at få en aftale på plads med stortalentet. 

Der er efterhånden ingen i cykelsporten, der er i tvivl om, at Julius Johansen er en mand, man skal holde øje med, men alligevel havde den 18-årige dansker noget ekstra at bevise, da han for et par dage siden drog på træningslejr med cykelsportens mest vindende hold, Quick-Step Floors.

 

Der skulle dog ikke gå længe, før han fik overbevist det danske islæt i holdledelsen, Brian Holm, om sit potentiale:

 

”Jeg synes, det kunne være sjovt at skrive med ham,” siger Brian Holm til DR Sporten, hvor han også afslører, at han har forsøgt at overtale sin chef, Patrick Lefevere, om at strikke en forhåndskontrakt sammen til Johansen.

 

For rytteren selv har det også været en stor - og opmuntrende - oplevelse at køre med de professionelle.

 

”Det er gået over forventning hernede. Altså, jeg er ikke blevet sat endnu, og det er jeg rigtig glad for. […] Det har klart givet mig selvtillid, at jeg kan følge med,” lyder det fra Johansen.

 

I første omgang har danskeren valgt at satse på banen til OL i Tokyo i 2020, men skulle Quick-Step Floors foreslå en aftale, der tog højde for den prioritering, ville han ikke være længe om at skrive under.

 

”Det er vanvittigt fedt hold at være med på, så de ringer bare. Jeg er klar.”

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG